Voor ondernemers

Persoonlijk financieel

Ontdek hoe ik jou als ondernemer kan ondersteunen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Naast een doorgerekende financiële planning heb je misschien op zich zelf staande vragen. 

Omdat ikzelf ondernemer ben geweest, maar ook CEO en mede aandeelhouder van een familie bedrijf, kun je met mij over veel zaken sparren. Het intensieve proces van de verkoop van een familie bedrijf als CEO(niet familie lid-wel aandeelhouder) heb ik zelf ondergaan. Dat zijn zware spannende processen, waar ik een goede coach voor je kan zijn.

Maar ook als het gaat om de persoonlijke planning van jou als ondernemer, kan ik je helpen.

En natuurlijk alle andere Privé en zakelijke fiscale en/of financiele vragen kun je me stellen.

0 + Orientatiegesprekken
0 + Projecten afgerond
0 + Onbezorgde klanten

Financieel zakelijk en privé ok!

Als ondernemer en privé persoon is het belangrijk om je financiën op orde te hebben. 

Alles lijkt op rolletjes te lopen en dan ineens is er die situatie die vraagt om een besluit van jou. Dan kun je me benaderen om voor jou een scan en analyse te maken. Met daaraan gekoppeld voorstellen waaruit je kan kiezen.

Een helder inzicht in mogelijkheden en consequenties zorgen ervoor dat je weloverwogen beslissingen kunt nemen die goed zijn voor de toekomst van je bedrijf en je prive situatie. 

Samen met mij bouwen we aan stabiele situatie die je met een gerust hart de toekomst in laat ondernemen.

Stel de vraag en we lossen het samen op!

"Zeg JA!
tegen een toekomst
in eigen handen"

Software en partners

Neem vrijblijvend contact op over jouw vraagstuk

Heb je een financiële vraag? Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Of wil je gewoon eens praten over financiën in het algemeen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact op en laten we een afspraak inplannen op locatie of online. Ik sta voor je klaar!