Onze diensten

Voor ondernemers

Benieuwd naar wat ik allemaal voor jou als ondernemer kan doen?

Ik biedt financiële planning, hypotheken advies en bemiddeling aan en persoonlijk financieel advies voor specifieke vragen.

0 + Orientatiegesprekken
0 + Projecten afgerond
0 + Onbezorgde klanten

Financiële planning

Bij JA! Financiële Planning bieden wij particulieren en ondernemers de mogelijkheid om hun financiële doelen te bereiken door middel van onze deskundige financiële planning dienst. Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van financiële planning en kunnen jou helpen bij het opstellen van een persoonlijk financieel plan dat past bij jouw wensen en behoeften.

Wij helpen jou bij het in kaart brengen van jouw financiële situatie, stellen samen met jou een financieel plan op en helpen jou bij het nemen van de juiste acties. Denk hierbij aan het opstellen van een budget, het regelen van jouw pensioen, het plannen van jouw vermogensopbouw of het maken van keuzes rondom jouw nalatenschap.

Ons doel is om jouw financiële zaken op orde te krijgen en jouw toekomstplannen en -wensen te realiseren. Wij bieden jou een totaalpakket aan financiële planning, waarbij we rekening houden met factoren zoals jouw inkomen, uitgaven, belastingen, risico’s en rendementen.

Huis & hypotheken

Wij begrijpen dat het kopen van een huis één van de belangrijkste investeringen is die je ooit zult doen. Onze deskundige adviseurs helpen zowel particulieren als ondernemers bij het vinden van de hypotheek die het beste bij hun situatie past.

We helpen jou bij het in kaart brengen van jouw financiële mogelijkheden en behoeften, en geven je advies over de verschillende hypotheekvormen en de rente-opties die bij jou passen. We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle mogelijkheden en beperkingen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over de financiering van jouw huis.

Bovendien helpen we jou bij het afsluiten van een hypotheek, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe huis. Ons doel is om jou te helpen bij het realiseren van jouw droomhuis, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met jouw financiële situatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening op het gebied van huis en hypotheken.

Persoonlijk financieel

Wij begrijpen dat een financiële planning niet alleen gaat over het opstellen van een plan, maar ook over het nemen van actie om jouw financiële doelen te bereiken. Onze deskundige adviseurs helpen zowel particulieren als ondernemers bij het beheren van hun persoonlijke financiën op een effectieve en efficiënte manier.

We helpen jou bij het opstellen van een persoonlijk financieel plan dat rekening houdt met jouw specifieke behoeften en doelen, zoals het aflossen van schulden, het opbouwen van vermogen en het regelen van jouw pensioen. We bieden ook advies en begeleiding bij het beheer van jouw dagelijkse financiën, zoals het opstellen van een budget en het optimaliseren van jouw spaar- en investeringsstrategieën.

Ons doel is om jou te helpen bij het creëren van financiële stabiliteit en gemoedsrust, zodat je jouw financiële doelen kunt bereiken en een comfortabel leven kunt leiden.

"Zeg JA!
tegen een toekomst
in eigen handen"

Neem vrijblijvend contact op over jouw vraagstuk

Heb je een financiële vraag? Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Of wil je gewoon eens praten over financiën in het algemeen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact op en laten we een afspraak inplannen op locatie of online. Ik sta voor je klaar!