Diensten

Zowel particulieren als ondernemers kan ik adviseren. 

Uw Persoonlijke FInanciële Planning is eigenlijk alles omvattend. Samen kijken we naar wat uw wensen zijn in het leven, of en hoe dat financieel haalbaar kan zijn. Startend vanuit de STATUS=Nu,  de financiële weg uitzetten naar de doelen en wensen die er zijn. 

Binnen een financiële Planning vallen ook uw (vakantie) huis met of zonder  hypotheek. Met mijn vergunning Hypotheek Advies & Bemiddeling kan ik u daar mee helpen. Ook zonder Persoonlijk Financiële Planning kan ik adviseren en bemiddelen bij hypotheken, of een (aanvullend) Consumptief krediet.

Dan zijn er nog de vele grote en kleine adviesvragen te beantwoorden. Tijdens mijn opleiding hebben we geleerd ons wegwijs te maken in de meer dan 3000 pagina’s wetboeken.  Elke vraag die er is valt wat mij betreft onder het kopje Persoonlijk FInancieel advies.

Onder dit laatste vallen ook eenmalige zaken als: begeleiden bij gesprek met Bank of financiële instelling. Na overlijden de financiën in beeld brengen etc. 

0 + Orientatiegesprekken
0 + Projecten afgerond
0 + Onbezorgde klanten

Financiële planning

Bij JA! Financiële Planning biedt ik particulieren en ondernemers de mogelijkheid om hun financiële doelen te bereiken door middel van mijn deskundige financiële planning dienst. Ondersteunt met software die over- en inzichten geeft met grafieken en tabellen. 

Het proces begint met het in kaart brengen van jouw financiële situatie NU, daarna stellen we wensen en doelen vast. Dan gaan we bouwen aan jouw financieel plan. Er ontstaat een weg naar de doelen waarbij alle relevante zaken uit- en toegelicht worden denk aan: inkomen, vermogen, kosten, gewenst leef inkomen, pensioen, risico’s van lang leven, samenlevingsvorm, trouwen, kinderen krijgen, ondernemen, deelnemen, beleggen, erven, estate planning etc.

Idealiter komt er een vorm van gezamelijke periodieke revisie door de jaren zodat we plannen kunnen aanpassen op basis van de meest recente situatie. Op deze manier kan ik je coachen en begeleiden, en dat alles aan de hand van de laatste fiscaal juridische situatie.

Overzicht STATUS=NU: ben je alleen in eerste instantie geintresseerd hoe je leven eruit zal zien zoals je het nu geregeld hebt? Voor €350,- incl BTW maak ik een volledige doorrekening STATUS=NU met rapportages voor vermogen, inkomen en pensioen voor de komende 50 jaar. 

Mocht je daarna verder willen, dat kan dan alsnog besloten worden.

Huis & hypotheken

Wij begrijpen dat het kopen van een huis één van de belangrijkste investeringen is die je ooit zult doen. JA! Financiele Planning & Advies helpt zowel particulieren als ondernemers bij het vinden van de hypotheek die het beste bij hun situatie past.

We helpen jou bij het in kaart brengen van jouw financiële mogelijkheden en behoeften, en geven je advies over de verschillende hypotheekvormen, rente-opties en leningsvoorwaarden die het beste bij jou passen. Ik werk samen met een Service Providor die zorgt dat ik exact hetzelfde aanbod kan doen als ieder ander groot of klein kantoor. Een aanbod van meer dan 40 hypotheek verstrekkers. Deze providor zorgt ook voor dossier begeleiding, zodat mocht ik plotseling wegvallen, je plannen gewoon door kunnen gaan.

Soms is het verstandig om een financiele behoefte rondom huis of spullen niet hypothecair te regelen. Dan kan een kort Consumptief Krediet een uitkomst zijn. En de overheid biedt vaak goedkope leningen aan voor verduurzamen. Omdat ik per uur vergoed wordt, zal ik altijd het beste voorstellen voor de klant.

In de meeste gevallen kan ik een hypotheek advies en bemiddeling aanbieden voor €1350,- incl BTW. Informeer naar de mogelijkheden.

Persoonlijk financieel

Een financiële, juridische of fiscale vraag hoeft niet meteen te resulteren in een compleet doorgerekend financieel plan.

Vragen kunnen groot, klein of incidenteel situationeel zijn. Voor alle relevante vragen kun je me benaderen voorbeelden:

huis kopen, isoleren, verhuren, huren;

vermogen(ook overwaarde op eigen woning) nalaten, nu leven van de overwaarde, overdragen op kinderen, liever inkomen nu dan meer vermogen straks, beleggen in aandelen of toch een pand kopen en verhuren

– de persoon die thuis de financiën deed is overleden, hoe staan we ervoor, wie helpt me om dit goed onder te brengen/regelen. 

sparen voor kinderen of juist door kinderen wat kan ik het beste doen

– hoe ziet mijn pensioen eruit, wanneer kan ik minder werken als ik 60+ ben, zodat ik zo lang mogelijk kan blijven werken

Daarnaast heb ik slimme rekentools om 1 specifieke vraag actueel door te rekenen, voorbeelden:

Ondernemers: beleggen in BV of Prive; Pand van BV naar prive; 2023 – oplossen excessief lenen situatie, welke optie is beste

particulieren: berekenen schenkingsvarianten, is aflossen hypotheek aantrekkelijk; hypotheek box 1 versus box 3, sparen box 3 versus lijfrente bank sparen.

"Zeg JA!
tegen een toekomst
in eigen handen"

Neem vrijblijvend contact op over jouw vraagstuk

Heb je een financiële vraag? Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Of wil je gewoon eens praten over financiën in het algemeen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact op en laten we een afspraak inplannen op locatie of online. Ik sta voor je klaar! Het eerste uur is gratis om kennis te maken en te zien of ik kan helpen.

Neem contact op!